Utolsó kommentek

Érdekeltségeim

Hójelentés.hu - A megbízható forrás

Licenc

Creative Commons Licenc

Profiboksz 2007 (második rész)

2007.01.05. 20:14 Thoer

Csak nem sikerült másnap megcsinálni. Még jó hogy ez egy blog és így elpanaszolhatom, hogy az edzés miatt nem volt időm blogolni. :)

Szóval idő közben kiderült, hogy ugrott a Mosley vs Cintron, de a Mosley vs Collazo sem tűnik rossznak. Már írtam a fórumba, de azért ide is leírom, hogy ha hülyeséget mondok, akkor hagyjak bizonyítékot jövőbeli ellenségeimnek. Szóval azért tartom ezt (is) jó párosításnak, mert Collazo egy príma bokszoló, aki csak nagyon szűken kapott ki Hattontól, sőt 15 menetben biztosan kiüti az angolt. De! Egy fénykorában levő Sugar Shane 99%, hogy megoldotta volna, mert sokkal komplettebb bunyós volt és semmivel sem kisebb. OK, ez eddig közhely. Na de láttuk mindannyian, hogy Mosley hogy betlizett Forrest és Wright ellen. Sokan már le is írták Mosleyt és a hardcore Mosley fanatikusokat leszámítva, nem sokan hiszik, hogy megválthatja még a világot. Vargassal először bokszolt egy viszonylag szorosat, aztán másodszor fantasztikus formát mutatva leiskolázta, majd lebombázta Vargast. A bokszvilág először pislogott egy sort, aztán nem tudta Mosleyt eleget dicsérni. Az hogy Mosley kapott ilyen erőre az apja támogatásával, vagy Vargasnak lett túl sok a kapott pofonokból az szerintem nagyonis kiderülhet Collazo ellen, jó meccset várok.

Na de haladjunk: A következő természetesen az évtized párosításának kikiáltott Oscar De La Hoya vs Floyd Mayweather Jr meccs. Személy szerint jó esélyt látok rá, hogy ne legyen több egy középszerű meccsnél és hogy Floyd viszonylag simán hozza a meccset, de azért tény, hogy nem tennék rá nagy pénzt. Érzésem szerint a Szépfiú mellett szóló kis gyorsasági és védekezési fölény pont elég lesz az Aranyfiú picit nagyobb fizikai ereje ellen. Kiváncsi vagyok mi lesz a reklámszöveg két ilyen jófiú szerepben levő bunyósnál!

Roman Karmazin: Kiváncsi vagyok mi lesz vele az idén. Az a tetűláda madárfészekfej jól kicseszett vele. Az én szememben Roman a nagyváltósúlyú bajnok és Spinks még a csalásokkal sem tudott nyerni az én pontozólapomon. Sőt, 2 ponttal ment nálam Karmazin. Na de mindegy, a nagyobb baj, hogy most hoznak neki valami középszerű bunyóst, aztán talán az év második felében kap lehetőséget valaki ellen. Persze érte sem fognak két kézzel kapkodni, mert kőkemény csóka, annyira meg nem ismert kint szerintem. Viperának meg nagyon fogok szorítani idén, hogy meg tudja tartani az IBO övet, meg hogy ne legyenek gondok a promócióval.

Edison Miranda vs Arthur Abraham II: Isteni meccs lesz ha létrejön. Az első is egy klasszis, még ha nem is lett volna szabad továbbengedni a meccset. Mind a két bunyós nagyot alkotott, sokkal nagyobbat, mint Wright vagy Taylor. Taylor mondjuk már rohadtul idegesít, mert szerintem 4 nyert meccsből kettőt elvesztett egyet meg döntetlenezett és így is őt tartják a legjobbnak középben. Persze így is nagyon jó bunyós, de lehet, hogy két fokkal jobb lenne ha a nem a nyugdíjon járna az esze 28 évesen. Na nem a pénzt sajnálom tőle, de belőle sosem lesz egy Hopkins az már fix. A Tito elleni Bernard amúgyis lecsapta volna mint a taxiórát, de hogy Jermain nem is fog 4x évesen bokszolni, az is biztos. Szóval Miranda vs Abraham az nagy lesz, két technikás nagyütő, az egyik inkább bombázó üzemmódban a másik inkább technikás, ráadásul még utálják is egymást. Ebből csak jó csata lehet!

Joe Calzaghe vs Mikkel Kessler: Lesz ilyen? Én remélem. Addig a Sárkány nyom pár ráhangoló menetet Manfredoval. Érdekel ez a meccs bárkit? Szerintem max. a walesi ellenszurkolóit vagy a valóságshow-függőket, de engem teljesen hidegen hagy. Karesztól szintén remélek pár jó meccset az idén. Az a Bilak elleni meccs rendszeres vendég a monitoromon, de úgy látom nem csak nekünk tetszett, mert a Eurosport is leadta vagy tízszer. Nem is csodálom! Tényleg, vajon meddig juthat idén? Egy interkonti cím jól hangzana. Szerintetek?

Erdei Zsolt : Mert ő mindig érdekel, de most nem tudnék olyan nagyon várt meccset mondani idénre félnehézben. Koko utalt rá a  monoklis interjúban, hogy szerinte összejöhet egy Roy elleni meccs, de már akkor sem éltem bele magam. Most hogy Hopkins is pályázik Jones skalpjára, szerintem minden esély ugrott. A vége az lesz, hogy megint Garay lesz a kihívó. Már kezdek bele is törődni… Talán még egy címegyesítés a WBA bajnok ellen, nagyon-nagyon esetleg Woods ellen, de ha fogadni kéne, akkor azt mondanám, hogy nem lesz idén nagy ellenfél sajnos. Esetleg még a Dawson vs Adamek jó lehet. 

O'Neil Bell vs Jean Marc Mormeck II: Nem csak két nagyütő, nagyszívű és technikás bunyós, akik egyértelműen a súlycsoportot legjobbjai, de az első meccsük szerint fantasztikus volt. Bevallom őszintén Bellt csak Brown ellen láttam korábban, Mormacknek meg azért láttam pár videóját, de a lényeg, hogy nem sok esélyt adtam az amerikainak. Aztán a meccs első fele nem is okozott csalódást, a másodikban meg fordított Bell, de honnan! Hányszor volt megütve? Atya úr isten. Persze nem egy kósza pofonnal nyert, úgyhogy azért adok-kapok volt, de Bellnek rendesen jojóztak a szemei párszor. És onnan fordított! Jöhet bármikor, felőlem hetente is egy ilyen meccs, reméljük a visszavágó is hasonló lesz.

Nehézsúly? Bármilyen övegyesítésnek örülnék, Brewster, Chagaev és Toney lehetőségének is örülnék. Sajnos egyikben sem hiszek igazán és egyikre se mondanám, hogy na ez lesz az év meccse. Talán nem is baj, így is felsoroltam egy rakás nevet azok mellé ha a lesz pár szódával-elmegy nehézsúlyú meccs akkor nem fogunk év végén panaszkodni. Tudom, hogy sok nevet kihagytam - Paul Williamst már bánom is :) – de legalább hagytam nektek hozzászólási lehetőséget! :)

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://balhorog.blog.hu/api/trackback/id/tr1426496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Edgegod · http://www.profiboksz.hu 2007.01.08. 17:38:18

Thoer

Ne becsüld le Manfredot... nagyon nehéz meccse lesz az Calzaghenak.. bár ő az esélyes ..de meg fog izzadni Peterrel

Durelle vs Moore meccs meg nekem megvan ha érdekel.. sőt ..mind a két mérkőzésük megvan.. bár az első a legendás..a második már elég sima volt..

Thoer 2007.01.08. 18:03:24

Calzaghe előszeretettel izzad meg közepes ellenfelek ellen, úgyhogy ezen nem vitatkozom. Még csak azt se mondom, hogy Manfredo esélytelen, de nem lesz jó meccs szerintem.

Durelle vs Moore meccsre mit lehet mondani? Hogy tudok hozzájutni? Mi az ár? Kit kell megölni? :)

Edgegod · http://www.profiboksz.hu 2007.01.08. 18:47:41

De Manfredo nem közepes ellenfél :) Kesslert leszámítva nem sorolnék elé senkit egyértelműen ... technikás és elég komoly az ütőereje is ... képes lehet elkapni Ágit.


Ha tudsz adni vmi ftp cimet akkor feltolom szivesen a Durelle vs Moore meccset...

Edgegod · http://www.profiboksz.hu 2007.01.08. 18:52:52

Látom közben egy youtube-os linkkel megoldódott a probléma...

Thoer 2007.01.08. 19:24:29

Igen, részben megoldódott. Sajnos saját ftp-szerverem nincs, legalábbis olyan amihez jelszót tudnék adni. Megmondom őszintén, hogy én még a saját dolgaimat is inkább felrakom valamelyik ingyenes fájltárolóra, mint hogy ftp-zek. Kényelmesebb...

Thoer 2007.01.08. 19:27:04

Maradjunk abban, hogy engem nem hoz lázba ez a párosítás és van pár olyan név még nagyközépben akit lehet, hogy Manfredo elé, de legalábbis mellé sorolnék, még Taylor nélkül is. ;)
süti beállítások módosítása