Utolsó kommentek

Érdekeltségeim

Hójelentés.hu - A megbízható forrás

Licenc

Creative Commons Licenc

Bravó Karcsi!

2006.11.22. 13:44 Thoer

Ahogy azt a nagyobb bokszportálok már rég lehozták, Balzsay Karcsi két menetben letudta soros ellenfelét, a cseh Michal Bilak-ot. Ez persze egyáltalán nem meglepő, mert Bilak még nem győzött pozitív mérlegű ellenfél ellen, de jegyezzük meg, hogy azért a mérlege (15-2-0, 8KO) nem volt rossz.

Nem is gondolom, hogy hurka volt az cseh fiú, egyszerűen Karcsi már 'kinőtte' ezt a szintet, amit mi sem bizonyít jobban mint az a fantasztikus sorozat amivel leküldte az ellenfelét. Ha valaki még nem látta volna, a profibox.hu videó topikjából még letöltheti. Igaz, mindenki úgy bunyózik ahogy hagyják, de Karcsi bemutatta, hogy gyönyörűen tud mozogni, védekezni és villámgyors ütéseket elhelyezni. A második menet közepén - ha jól láttam - egy jobb egyenessel verte keresztbe a cseh fiút, ami valószínűleg nem kicsit átfutott rajta, mert utána másodpercekkel már le is rohanta őt Karesz. A nagy sorozatból két ütés ült nagyon, egy jobb felütés és egy balhorog ami szerintem kezd nagyon brutális lenni. Érdemes megnézni lassítva azt is és a felütését is. Gyönyörű! Természetesen nem kell még elszállni, nyilvánvalóan hosszú még az út a legjobbakig, de ez után a meccs után azt mondom, hogy Nagy Józsi (=Hóhér Józsi :) ) már nem állna végig 12 menetet, jöhetnek Karesznak is a címmeccsek.

Bár Bedák Zsolti meccsét nem láttam, de gratuláció jár neki is a hozott meccsért. A hírek szerint az elején megizzasztották és ugye a kiütés is elmaradt, de ebből is lehet tanulni, ne legyünk telhetetlenek.

Szólj hozzá!

Címkék: balzsay bedák

A bejegyzés trackback címe:

https://balhorog.blog.hu/api/trackback/id/tr6818259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása